4 april 2012

Heel voorzichtig...

... ga ik het weer proberen!

Het Kralenkabinet is weer open!!!

De sluiting heeft langer geduurd dan de bedoeling was, maar daardoor heb ik wel veel kunnen nadenken over wat ik er verder mee wil. Ik heb besloten dat ik meer tijd wil besteden aan het maken van dingen, (want dat was tenslotte mijn hobby) en het verkopen daarvan, en minder tijd aan het verkopen van materialen.
Maar ik wil het niet helemaal opgeven, omdat ik toch erg veel plezier beleef aan het Kralenkabinet en ook omdat ik het gewoon niet kan laten om te zoeken naar mooie nieuwe dingetjes voor in de winkel!
Dus is het plan er om langzaam over te gaan op het verkopen van grotere aantallen (bijvoorbeeld zakjes of hele strengen) en minder verschillende materialen, zodat de winkel toch kan blijven bestaan maar me minder tijd kost.
We zullen zien hoe het gaat werken!

Voor nu nodig ik iedereen graag uit om (weer) eens een kijkje te komen nemen in de winkel: http://www.kralenkabinet.nl/ , me te vertellen wat je ervan vindt en of je problemen tegenkomt of dingen die niet werken, en als het even kan natuurlijk ook een bestelling te plaatsen ;)

Koop je liever sieraden kant-en-klaar dan dat je ze zelf maakt, neem dan eens een kijkje in mijn Dawanda winkeltje: Het Groene Kamertje. Hier verkoop ik de dingen die ik zelf heb gemaakt. Het is wel in het engels: mocht dat een probleem zijn neem dan direct contact met mij op zodat ik het voor je kan vertalen.

En wil je liever helemaal niets betalen, neem dan eens een kijkje op mijn (andere) blog om kans te maken op onderstaande armband (of een andere) in mijn give-away!

Veel plezier :)


bracelet #1
bracelet #1, a photo by het groene kamertje on Flickr.
Bij het Kralenkabinet altijd:
 • geen verzendkosten (gratis verzending boven 5 euro)
 • steeds wisselend aanbod
 • lage prijzen
 • een breed aanbod aan (onder andere) edelsteen kralen en hangers, zoetwaterparels, tsjechisch facet, lint en heel veel meer

2 opmerkingen:

 1. Wow!

  Wonderful. Thanks for your comment on the monsters. If you like to have a turorial, just follow the link on my post.

  Have a fab day. ines

  BeantwoordenVerwijderen